Ernst Eismann AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1934. Bedriften har 20 ansatte og er etablert med kontor og lager på Jordalsveien 42, i Eidsvåg utenfor Bergen. Vi har en sunn økonomi der alle aksjer eies av ansatte.

Forretningsideen til Ernst Eismann AS er å være den ledende elektroinstallatøren innenfor el-installasjon i Bergen og omegn. Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Ernst Eismann AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og å bidrar med arbeidsplasser i kommunen, og har derfor alltid flere lærlinger i bedriften.

Bedriften besitter god kompetanse og nødvendige godkjenninger innenfor sterkstrøm og svakstrømsområdet. Flere av de ansatte er/har spesialisert seg på forskjellige typer el-installasjoner.

De siste årene har vi hatt flere større eneboliger, ombygninger og næringsbygg med avanserte og omfattende el-installasjoner.

Ingen oppdrag er hverken for små eller for store.

Vi er medlem av Nelfo

Gå til nelfo hovedside